Maak kennis met ons team - Wil de Kievit

Wij stellen ons graag aan u voor! Deze keer kunt u nader kennis maken met Wil de Kievit.

Naam: Wil de Kievit
Leeftijd: 62
Functie: Internationaal chauffeur
In dienst sinds: Maart 2017

Wat vind je het mooiste aan het vak?

Dat zijn meerdere dingen. De landen en steden die je bezoekt, de omgeving waar je doorheen rijdt en de uitdaging die je hebt met de lading. Het is nooit standaard.

Welke rit is je het meest bijgebleven en waarom?
Donetsk. Ik moest een bovenwagen van een kraan vervoeren, Maar het is me voornamelijk bijgebleven omdat ik het heel bijzonder land vond vanwege de omgeving.

Hoe zie je de toekomst bij Ryano voor je?
Gewoon lekker doorgaan. Ik heb het erg naar mijn zin dus ik wil graag lekker blijven rijden.

Waar zou je ooit nog eens heen willen rijden?
Noord Scandinavië, Noorwegen/Finland. Maar niet in de winter. De mensen daar zijn zo vriendelijk en de natuur is prachtig. Sowieso ben ik daar weinig geweest dus wil dat graag zien.

Wat is het meest bijzondere dat je ooit vervoerd hebt?
Een ventiel van 6.5 meter breed voor een watercentrale. Daarnaast ook een keer een bovenloopkraan van 45 meter lang. Dat zijn bijzondere objecten om te mogen vervoeren.

Wat is er zo leuk aan het werken bij Ryano?
De jongens onderling. De collegialiteit is groot. Iedereen heeft een luisterend oor voor elkaar en is bereid elkaar te helpen of tips te geven. De waardering intern is ook bijzonder om te merken. Zeker op het moment dat je een bijzondere lading bij je hebt is het fijn om een telefoontje van Pieter (directeur) te krijgen met de vraag hoe het gaat en of het allemaal lukt. Dat waardeer ik enorm en geeft me het gevoel dat ik niet alleen vertrouwd wordt maar ook dat ik meetel voor Ryano.

 

« to overview

Contact Ryano for all questions

Contact The Netherlands Contact Colombia Contact Peru